Efter domen – Maguire tas bort från truppen

Landslagsbacken Harry Maguire, i mitten, lämnar en domstolsbyggnad på den grekiska ön Syros den 22 augusti. Maguire dömdes på tisdagen för tre olika brott efter ett bråk på ön Mykonos förra veckan.
Landslagsbacken Harry Maguire, i mitten, lämnar en domstolsbyggnad på den grekiska ön Syros den 22 augusti. Maguire dömdes på tisdagen för tre olika brott efter ett bråk på ön Mykonos förra veckan. Foto: Michael Varaklas/AP/TT

Harry Maguire ströks ur Englands Nations League-trupp bara timmar efter att ha blivit uttagen.

Detta efter att mittbacksstjärnan dömts till villkorligt fängelse i 21 månader för grov misshandel, våldsamt motstånd och mutförsök efter förra veckans bråk i Grekland.

Under strecket
Lasse Mannheimer/TT
Uppdaterad
Publicerad
Annons

Mittbacken Maguire, lagkapten i Manchester United, har nekat till anklagelserna efter händelsen på Mykonos förra veckan, där han fördes bort i handbojor efter att han ska ha slagit en polis i samband med ett bråk.

På tisdagskvällen kom utslaget från den tre personer starka domstolen – en domstol för mindre allvarliga brott – på ön Syros: 27-åringen har gjort sig skyldig till grov misshandel, våldsamt motstånd och upprepade mutförsök, skriver flera brittiska medier.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons