X
Annons
X
Recension

Videgård Magiska smaker, men ibland lite för mycket av det goda

Äntligen är Erik Videgård tillbaka vid Stureplan. På den självbetitlade restaurangen lyckas han än en gång överraska oss med nya kombinationer. Men ibland kan det bli lite mycket av det goda.

Foto: Tomas Oneborg
Läs mer om Krogguiden

Säg Erik Videgård och vi tänker asiatiska smaker. Den numera legendariske krögaren var med och startade East vid Stureplan för snart 30 år sedan, för att sedan lära stockholmarna att älska rätter från kinesiska Sichuan på Halv trappa plus gård.

På Videgård (vad ska restaurangen annars heta?) ligger fokus på Nikkei och Chifa. Det är en spännande förening av Sydamerika, Japan och Kina.

Foto: Tomas Oneborg Bild 1 av 6
Foto: Tomas Oneborg Bild 2 av 6
Foto: Tomas Oneborg Bild 3 av 6
Foto: Tomas Oneborg Bild 4 av 6
Foto: Tomas Oneborg Bild 5 av 6
Foto: Tomas Oneborg Bild 6 av 6
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X