Annons

”Finns mycket att inspireras av finsk polis”

På en av förstanamnet Tomas Tobés valaffisches finns texten ”Hej då stöldligor” där man kan läsa att ”Tobé ska göra Sverige tryggare”.
På en av förstanamnet Tomas Tobés valaffisches finns texten ”Hej då stöldligor” där man kan läsa att ”Tobé ska göra Sverige tryggare”. Foto: Tomas Oneborg

Kriminella européer ska utvisas om de begår brott i Sverige – och sedan hindras från att komma tillbaka. Det menar moderaten Tomas Tobé som sätter utvisningar på plats 1–10 på listan över bästa sätten att stoppa utländska stöldligor.

Under strecket
Publicerad

Tomas Tobé (M), kandidat i EU-valet.

Foto: Tomas Oneborg

Tomas Tobé var Moderaternas partisekreterare 2015–2017 och därefter partiets rättspolitiska talesperson. Han är riksdagsledamot sedan 2006.

Foto: Tomas Oneborg
Efter reklamen visas:
M vill se ett EU med hårdare krav mot kriminella

Det pyr en ilska på många håll i Sverige. Båtmotorer stjäls, cyklar försvinner och fräcka inbrottsligor tar sig in i hus och lägenheter mitt på blanka dagen. Det är alltså inte utan anledning Moderaterna söker sig tillbaka till sina rötter inför årets EU-parlamentsval. Den gamla M-loggan har dammats av och det kampanjas på lag och ordning. Förstanamnet Tomas Tobé har till och med en valaffisch med texten ”Hej då stöldligor” där man kan läsa att ”Tobé ska göra Sverige tryggare”.

Annons
Annons
Annons