Lyxiga recept till nyår med oxfilé och hummer

Foto: TASTELINE
Under strecket
Publicerad
TASTELINE
Foto: TASTELINE
TASTELINE
Foto: TASTELINE
TASTELINE
Foto: TASTELINE
TASTELINE
Foto: TASTELINE
TASTELINE
Foto: TASTELINE
Annons
TASTELINE
Foto: TASTELINE
TASTELINE
Foto: TASTELINE
TASTELINE
Foto: TASTELINE
TASTELINE
Foto: TASTELINE
TASTELINE
Foto: TASTELINE

Helstekt oxfilé

Att helsteka köttet är smart om man inte vill stå i stekos när gästerna kommit. Purén och svampskyn kan också göras klar.
Till receptet.

Foto: TASTELINE

Vitlöksgratinerad oxfilé

Coeur de filet provencale. En klassisk bjudrätt. Imponerande men ändå behändig och bra bjudmat som går att förbereda i god tid.
Till receptet.

Foto: TASTELINE

Lyxig oxfile i gott sällskap

Helstekt oxfilé med lyxig italiensk potatiskaka, smörfrästa kantareller och krämig savoykål.
Till receptet.

Foto: TASTELINE

Hummersallad med dijon och parmesandressing

Tips! För en billigare rätt kan hummern bytas ut mot räkor.
Till receptet.

Foto: TASTELINE

Gratinerad hummer med basilika och oliver

Hummern gratineras med ett täcke av oliver, basilika och västerbottenost.
Till receptet.

Foto: TASTELINE

Hummersoppa med hummersallad och citruscrème

Nyårsmeny 2004 - Recept av Sofia Sjödin.
Till receptet.

Annons
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons