Annons

Lyxiga efterrätter

Foto: JUREK HOLZER OCH KARJA KRISTOFERSON
Under strecket
Publicerad
Foto: SUSANNA BLÅVARG Bild 1 av 17
Bild 2 av 17
Foto: TASTELINE Bild 3 av 17
Foto: FANNY BERGENSTRÖM Bild 4 av 17
Foto: PER BJÖRN Bild 5 av 17
Foto: TASTELINE Bild 6 av 17
Foto: TASTELINE Bild 7 av 17
Foto: TASTELINE Bild 8 av 17
Foto: JUREK HOLZER Bild 9 av 17
Foto: JUREK HOLZER Bild 10 av 17
Foto: JUREK HOLZER Bild 11 av 17
Foto: TASTELINE Bild 12 av 17
Foto: FANNY BERGENSTÖM Bild 13 av 17
Foto: FANNY BERGENSTRÖM Bild 14 av 17
Foto: FANNY BERGENSTRÖM Bild 15 av 17
Foto: FANNY BERGENSTRÖM Bild 16 av 17
Foto: SUSANNA BLÅVARG Bild 17 av 17
Foto: SUSANNA BLÅVARG Bild 1 av 3
Bild 2 av 3
Foto: TASTELINE Bild 3 av 3
Foto: SUSANNA BLÅVARG

Chokladfudgetårta

Väldigt populärt recept. Tips: Servera med en klick lättvispad grädde, glass och färska bär eller en fräsch och syrlig fruktsallad.
Till receptet.

Vit chokladmousse med hallon

Mjuk, söt och len choklad möter syrliga hallon i en ljuv kombination. Gör gärna moussen en kväll i förväg.
Till receptet.

Foto: TASTELINE
Annons
Annons
Foto: FANNY BERGENSTRÖM Bild 1 av 5
Foto: PER BJÖRN Bild 2 av 5
Foto: TASTELINE Bild 3 av 5
Foto: TASTELINE Bild 4 av 5
Foto: TASTELINE Bild 5 av 5

Hallonpannacotta

Till receptet.

Foto: FANNY BERGENSTRÖM

Fondants à la Gaëtan

Servera denna underbara dessert varm. Tänk på att smeten ska kylas över natten.
Till receptet.

Foto: PER BJÖRN

Banan- och kaffesufflé med kaffeglass

Ta formarna direkt ur frysen till ugnen - ett fullständigt stressfritt sätt att tillaga sufflé.
Till receptet.

Foto: TASTELINE

Hallonglasstårta

Kan förberedas och förvaras i frysen.
Till receptet.

Foto: TASTELINE

Kladdkaka

Gott till kaffet.
Till receptet.

Foto: TASTELINE
Annons
Annons
Foto: JUREK HOLZER Bild 1 av 4
Foto: JUREK HOLZER Bild 2 av 4
Foto: JUREK HOLZER Bild 3 av 4
Foto: TASTELINE Bild 4 av 4

Vaniljpannacotta med limetäcke

Det här receptet på pannacotta innehåller både vit choklad, härliga kryddor och grädde.
Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER

Blodgrapeglass

Underbart frisk och förvånansvärt lätt är den här glassen som inte kräver glassmaskin. Gör den kvällen innan.
Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER

Apelsindoftande chokladsorbet med ljuvlig fruktsallad

Chokladsorben kan göras utan apelsinskal och med mörkare eller ljusare choklad.
Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER

Mustig valnötskaka

Till receptet.

Foto: TASTELINE
Annons
Annons
Foto: FANNY BERGENSTÖM Bild 1 av 5
Foto: FANNY BERGENSTRÖM Bild 2 av 5
Foto: FANNY BERGENSTRÖM Bild 3 av 5
Foto: FANNY BERGENSTRÖM Bild 4 av 5
Foto: SUSANNA BLÅVARG Bild 5 av 5

Gino – frukt gratinerad med vit choklad

Den här efterrätten är alltid en fullträff! Variera med olika frukter beroende på årstid.
Till receptet.

Foto: FANNY BERGENSTÖM

Sagolikt god granat- och apelsinsallad

En vacker fruktsallad med mycket smak.
Till receptet.

Foto: FANNY BERGENSTRÖM

Vår bästa vaniljglass

En enkel och mycket god vaniljglass som dessutom är en bra bas om man vill smaksätta vidare.
Till receptet.

Foto: FANNY BERGENSTRÖM

Äppelkompott med vanilj

Till en äppelkompott passar fasta äpplen som inte är alltför mogna.
Till receptet.

Foto: FANNY BERGENSTRÖM

Mustig nöt- och fikontårta

Den behöver 2–3 dagar på sig för att mogna, blir bara ännu godare efter en vecka eller två.
Till receptet.

Foto: SUSANNA BLÅVARG

Bjud på fransk chokladfika

Franska bakelser och desserter med choklad är berömda. Testa att baka dem själv och servera på klassiskt vis.
5 otroliga recepet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons