Annons

"Love island"-vinnarnas plan: Bli sambor

"Jag känner att jag har vunnit det mesta och största i mitt liv", säger vinnaren Victoria Eklund Gustafsson, som lämnar "Love Island Sverige" som segrare och med planer på att bli sambo om ett par månader. Pressbild.
"Jag känner att jag har vunnit det mesta och största i mitt liv", säger vinnaren Victoria Eklund Gustafsson, som lämnar "Love Island Sverige" som segrare och med planer på att bli sambo om ett par månader. Pressbild. Foto: TV4

Det dröjde över halva säsongen innan Jacob Olsson gjorde entré i TV4:s "Love island" och bildade par med Victoria Eklund Gustafsson. Ändå var det deras romans som fångade tittarnas hjärtan.

Nu har det blivit dags för vinnarparet att byta Grekland mot Sverige och vardagen – med planer på att bli sambor senast vid årsskiftet.

Under strecket
TT
Publicerad

"Jacob var så nervös att hans hjärta dunkade mot min rygg", säger Victoria Eklund Gustafsson när hon berättar om sekunderna innan det stod klart att de var årets vinnare av "Love island Sverige". Pressbild.

Foto: TV4

"Det ska bli jätteskönt att komma hem till verkligheten. Jag känner att jag har varit här och uppnått mitt syfte, med att träffa Victoria", säger Jacob Olsson. Pressbild.

Foto: TV4

"Love Island" sänds med en dags fördröjning och det har alltså knappt gått ett dygn sedan finalceremonin ägde rum på Korfu i Grekland. Deltagarna har checkat ut från villan och in på ett hotell i väntan på att återvända till Sverige.

Kamerorna har stängts av men vinnarparet är fortfarande i chock.

Annons
Annons
Annons