Annons

Louise och Tim rundade förbuden – ses på Irland

Tim Kellner och Louise Whitehouse reste från USA respektive Sverige till Irland för att kunna träffas trots inreseförbud.
Tim Kellner och Louise Whitehouse reste från USA respektive Sverige till Irland för att kunna träffas trots inreseförbud. Foto: Privat/Tim Kellner och Louise Whitehouse

Hon bor i Sverige, han i USA. Coronapandemin och inreseförbud från båda håll höll paret Louise och Tim isär. Efter ett halvår ifrån varandra har de till slut kunnat träffas – på Irland.

Under strecket
Uppdaterad
Publicerad

”Den gröna ön”, Irland.

Foto: Privat/Louise Whitehouse

Louise och Tim planerar att åka tillbaka till Irland i oktober.

Foto: Privat/Louise Whitehouse

Kort efter att Louise Whitehouse och Tim Kellner blivit ihop slog coronapandemin till. Snart började landgränser att stängas och reserestriktioner infördes på flera håll. I mars, när USA meddelade att man skulle stänga gränserna mot EU inom kort befann sig Louise hemma i Sverige och Tim i USA där han bor.

– Jag kommer ihåg när de sa på nyheterna att USA:s gränser stänger om typ två dagar, då tänkte jag ”ska jag bara packa väskan och dra” för att vara där han är, men samtidigt kändes det som en lite dum idé. Man hade inte kunnat föreställa sig att vi inte skulle kunna ses på sex månader, det fanns inte i mitt huvud.

Annons
Annons
Annons