Annons
X
Annons
X

Loppisfynd i bakluckan

Med en hundring på fickan och skuffen full av fynd sökte sig hundratals försäljare till Täbys galoppbana på lördagen. För de flesta av dem var det inte första gången som de provade bakluckeloppis.

Bakluckeloppis på Täby galopp. Bo och Anina Eriksson.
Bakluckeloppis på Täby galopp. Bo och Anina Eriksson. Foto: ANINA ERIKSSON

Solen sken nästan obarmhärtigt över parkeringen utanför Täbys galoppbana på lördagen. Några av besökarna på årets första drive-in-loppis hade utrustat sig med paraplyer som gav lite skugga. I övrigt var reglerna enkla: kom före elva, betala avgiften på 100 kronor och ställ fram dina prylar. Man får inte sälja något som är tänkt att ätas på platsen, heller inget som är olagligt eller som kan väcka anstöt.

Bo och Anina Eriksson har varit med förr.

– I Åkersberga brukar vi vara två gånger per år och här i Täby har de ju öppet under hela sommaren. Vi är här tätt som oftast. Det är roligt att sitta och titta på folk och samtidigt sälja lite saker som har blivit över. Vi har nämligen sålt vår lägenhet, säger Bo Eriksson.

Annons
X

Lite längre bort står Björn Hansson.

– Man passar på när man flyttar eller städar i källaren. Jag har varit här en gång förut. Vad ska man göra – det gäller ju att bli av med allt skräp, säger han.

Annons
Annons
X

Bakluckeloppis på Täby galopp. Bo och Anina Eriksson.

Foto: ANINA ERIKSSON Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X