Löjlig kapitulation inför journalismen

SCHENSTRÖMS AVGÅNG Statssekreterare Ulrica Schenströms avgång är en total kapitulation inför journalismen. Alltihop är en löjlig skenhändelse. Det vore också bra för moralen om mina egna partivänner låg lite lägre och inte medverkar till att minska politikens anseende, skriver Harald Ullman, tidigare reklamansvarig för socialdemokraternas valkampanjer.

Under strecket
Publicerad
Det allvarligaste är politikens totala kollaps inför journalismens ständigt stegrande behov av att skapa 
spännande drama med politiker som skådespelare, skriver artikelförfattaren. Bilden är tagen den 18 september 2006, då Fredrik Reinfeldt tilllträdde sin plats som statsminister.

Det allvarligaste är politikens totala kollaps inför journalismens ständigt stegrande behov av att skapa spännande drama med politiker som skådespelare, skriver artikelförfattaren. Bilden är tagen den 18 september 2006, då Fredrik Reinfeldt tilllträdde sin plats som statsminister.

Foto: MALIN HOELSTAD
Annons

Den moderata statssekreteraren Ulrica Schenström avgick igår. Det var inte nödvändigt. Hon var inte ensam i jouren. Och det är människor det handlar om. Vem har inte betett sig lite olämpligt?

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons