Annons

Linnéas bästa glassrecept

Gör egna glasspinnar eller testa hemgjord yoghurtglass. Självklart kan du göra glass även om du inte har en glassmaskin, kom då bara ihåg att röra om ofta så att inte glassen blir full av iskristaller. Möjligheterna när du skall smaksätta din glass är oändliga. Hälsningar Linnéa Seidel

Publicerad
Foto: KATJA KRISTOFERSON

GLASSIGA RECEPT

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Jordgubbsglass

”Självklart kan du frysa den här glassen i en stor form istället, men jag tycker det blir festligare så här!”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Vaniljglass med hallon

”Den här snabba glassen är godast när den är lite mjuk, så låt den stå framme ca 10 minuter innan ni ska äta den!”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Klassisk fransk vaniljglass

”Det här receptet är perfekt att ha som grund när du testa dina egna smaksättningar.”
Till receptet

Annons
Foto: KATJA KRISTOFERSON

Lakritsglass

”Det här är verkligen en glass för lakritsälskaren, jag tycker den blir allra godast att göra på söt lakrits.”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Lakritssås

”Den här såsen är perfekt att ringla över god vaniljglass!”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Philadelphiaglass

”I min mammas recepthäfte heter detta philadelphiaglass, ett härligt namn på denna frusna men ack så populära cheesecake.
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Yoghurtglass

”På alla sätt är detta en lättare variant av glass – både kalori- och tidsmässigt!”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Isglass

Att äta isglass kan bli en kladdig historia. Därför har jag gjort mina i små fina plastburkar.
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFER

Chokladglass

”Mjölkchokladglass med bitar av vit choklad, kan det bli bättre än så?”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Hallon-cheesecakeglass

”Rör väldigt försiktigt i glassen sedan du tillsatt hallonen, så blir glassen vackert rosaspräcklig.”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Bärglass

”Den här glassen passar perfekt för skollediga barn att göra själv och sen så klart, äta upp.
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Fruktglass

”De här glassarna är som sommar på en pinne!”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Frozen yoghurt

”I USA är det väldigt vanligt med frozen yoghurt, här får ni min variant som är full av vackra och nyttiga blåbär.”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Hjortronglass

”Skogens guld gör sig bra i glass. Här är ett recept helt utan ägg.”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Blåbär och vit chokladglass

”Det här är det första glassreceptet jag provade att göra när jag fick min glassmaskin, vilken fullträff det blev!”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Glace au four - glass i ugnen

”Se till att verkligen täcka hela glassen med maräng, det är den som skyddat glassen från värmen i ugnen.”
Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Ice cream sandwich

Till receptet

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Glasstårta med blåbär

”Den här blåbärsfyllda glasstårtan är verkligen supergod.”
Till receptet

Annons
Annons
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 1 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 2 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 3 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 4 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 5 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 6 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 7 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 8 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 9 av 19
Foto: KATJA KRISTOFER Bild 10 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 11 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 12 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 13 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 14 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 15 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 16 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 17 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 18 av 19
Foto: KATJA KRISTOFERSON Bild 19 av 19
Annons
Annons
Annons
Annons