X
Annons
X

Leijonborg: ”Var det fel av Hitler att bygga motorvägar?”

I en diskussion om hur SD ska bemötas i riksdagen drog före detta FP-ledaren Lars Leijonborg en oväntad parallell till Nazityskland.

– Var det fel av Hitler att bygga motorvägar? frågade han sig.

**”Var det fel av Hitler att bygga motorvägar?”**
Under ett panelsamtal i december om hur SD ska bemötas i riksdagen drog före detta FP-ledaren Lars Leijonborg en oväntad parallell till Nazityskland.
**”Var det fel av Hitler att bygga motorvägar?”** Under ett panelsamtal i december om hur SD ska bemötas i riksdagen drog före detta FP-ledaren Lars Leijonborg en oväntad parallell till Nazityskland. Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT

Det var under ett panelsamtal hos Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS) under fredagsförmiddagen som frågan om hur de övriga partierna ska hantera Sverigedemokraterna kom upp till diskussion. I panelen stod den förre S-ledaren Mona Sahlin, statsvetarna Tommy Möller och Katarina Barrling, och den före detta FP-ledaren Lars Leijonborg.

**”Var det fel av Hitler att bygga motorvägar?”** Under ett panelsamtal i december om hur SD ska bemötas i riksdagen drog före detta FP-ledaren Lars Leijonborg en oväntad parallell till Nazityskland.

Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X