Låt maten puttra en hel dag på spisen

Trenden går från långkok till ännu längre kok. Men även om tillagningstiden är lång får du mer tid till annat. Efter tillredningen är det bara att stoppa maten i ugnen och sedan sköter den sig själv. Tiden i ugnen kan variera från gång till gång beroende på köttets fettmängd och saftighet.

Recepten kommer fårn Liselotte Forslin/Söderberg agentur.

Under strecket
Publicerad
ANNIKA AF KLERCKER
Foto: ANNIKA AF KLERCKER
Annons
ANNIKA AF KLERCKER
Foto: ANNIKA AF KLERCKER
Foto: ANNIKA AF KLERCKER

AVSLÖJAT:
Grundreceptet till Marie Laveaus kända chili

LÄS MER:
Rätt redskap för långkoket
RECEPTSPECIAL:
Långkok på helgen

Högrev i vin och tomat

Smakrikare pastasås får man leta efter. Bjud den till en grov pastasort och servera med mängder av riven lagrad ost.

Till receptet

Pulled pork

”Pulled” betyder att man drar isär köttet med två gafflar.

Till receptet

Konfiterad kyckling

Mycket mör och smakrik blir kycklingen när den fått sjuda i olivolja länge i ugnen.

Till receptet

Annons
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons