Annons

Långsiktig Lundberg sitter nöjd i Industrivärden

Fredrik Lundberg är en man som håller korten tätt intill bröstet. Han är vänlig och tillmötesgående men han vägrar konsekvent att ge sig in på områden som inte har med företaget eller hans eget engagemang att göra.

Under strecket
Publicerad

Fredrik Lundberg har anledning att se nöjd ut. Den röda kurvan visar Lundbergföretagens utveckling och den gröna visar index.

Ja bortsett från curlingen då. Curling är en av hans stora passioner och det är med illa dold stolthet han berättar att hans lag, där han också är skipper, vad annars, helgen före intervjun tog sig till final i en turnering ”hemma” i Norrköping. Och att Fredrik Lundberg kommer från Norrköping är inte att ta miste på, dialekten avslöjar honom.

Det är inte så ofta som industrimannen och fastighetsmagnaten Fredrik Lundberg, vd i det egna maktbolaget Lundbergföretagen, ställer upp för personliga intervjuer. Detta trots att han som en av Sveriges rikaste och mest inflytelserika personer i näringslivet ständigt är intressant och hans åsikter kan ha betydelse för många.
Men han håller som sagt korten intill bröstet.

Annons
Annons
Annons