Långresa med barn?

Hej! Vi är en familj med två barn, pojke på 5 år samt en flickapå 2,5 år. Vi är intresserade av att åka längre bort i början på januari 2009, två veckor, och är inne på Thailand, Västindien, Brasilien eller Mauritius. Vad skulle du rekommendera, vi har ju två små barn så vi önskar att kunna bada med de i havet samt i poolen där vi bor. Vi vuxna vill också kunna snorkla. Vi önskar sol och bad i första hand men vill gärna åka på några sevärdheter också. Vi är medvetna om att det är långa flygresor men vi vill ändå prova. Vad är dina rekommendationer? /Mvh Tomas Johansson

Under strecket
Publicerad
COLOURBOX.COM
Foto: COLOURBOX.COM
Annons

Tror inte att något av era alternativ skulle bli fel, men om ni känner er osäkra inför en långresa med barnen är Thailand ett tryggt ställe att hamna på. Här lär ni inte vara den enda svenska barnfamiljen, vilket kan vara skönt om men vill utbyta erfarenheter på plats.

Kan också vara roligt för barnen att ha svenska kompisar i närheten. Krabiprovinsen i södra Thailand med bland annat resmålen Ao Nang och Ko Lanta är fint och barnvänligt. Hit går det charter och här kan ni snorkla. Jag skulle välja att bo vid Railey beach i Ao Nang.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons