Annons

Laktosfria semlor i år

Köerna ringlar redan långa till konditori Vetekatten. Nytt för i år är laktosfria fastlagsbullar. ”Alla ska kunna få sig en semla”, säger Sofia Enoksson-Rito till SvD.se.

Publicerad
Klockan 11.30 på tisdagen såg det ut så här på Vetekatten i Stockholm. Rejäl kö inomhus, men inte så lång att den räckte ut på gatan.
Klockan 11.30 på tisdagen såg det ut så här på Vetekatten i Stockholm. Rejäl kö inomhus, men inte så lång att den räckte ut på gatan. Foto: JOAKIM LUNDGREN

Det ringer stup i kvarten i bakgrunden på konditori Vetekatten på Kungsgatan i Stockholm och Sofia Enoksson-Rito har egentligen inte tid att svara. Kön ringlar mot dörren och lagom till lunchrusningen kommer den sträcka sig utanför entrén spår de anställda som är vana vid fettisdagsrusningen sedan tidigare år.

Klockan 11.30 på tisdagen såg det ut så här på Vetekatten i Stockholm. Rejäl kö inomhus, men inte så lång att den räckte ut på gatan.

Foto: JOAKIM LUNDGREN Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons
Annons