Läget i lagen

I kväll spelas två matcher i Champions League. Det är bara i Grupp D som det spelas matcher. De andra gruppernas matcher kommer att spelas 11:e respektive 12:e december. Här är information inför kvällens matcher.

Publicerad
STEVEN GOVERNO/AP PHOTO
Foto: STEVEN GOVERNO/AP PHOTO
Annons

Milan–Celtic
Milan är klara för slutspel. Nu handlar det bara om att vinna gruppen för att få den mest gynsamma lottningen. Ronaldo och Marek Jankulovski saknas, Emerson är osäker till spel. Förlorade borta mot skottarna. Celtic behöver en poäng för att vara klara för åttondelsfinal. De har haft det svårt på bortaplan. Laget har förlorat alla bortamatcher i CL hittils. Målvakten Artur Boruc väntas spela trots knäproblem.

Shakhtar–Benfica
Shakhtar slåss om en slutspels plats. Då får de hoppas att inte Celtic tar poäng. Shakhtar har varit spellediga en vecka nu på grund av deras ligamatch i helgen blivit uppskjuten. Så de kommer väl förberedda till matchen och kan spela med i stort sett ordinarie lag. Fernandinho är tillbaka efter avstängning. Det som glädjer Benfica är att Binya är tillbaka efter en lång avstängning. Mycket av spelet går igenom spelskicklige Rui Costa.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons