Annons
X
Annons
X

Ladda ned nliv-appen gratis!

På SvD Näringslivs nya affärssajt - som du hittar på nliv.se - får du snabba nyheter hela dygnet. Inget sätt är snabbare att nå oss än genom mobilen. Nu finns vår nya app för Iphone och Android att ladda ned gratis.

[object Object]
Inget sätt är snabbare att nå oss än genom mobilen. Nu finns vår nya app för Iphone och Android att ladda ned gratis. Foto: STEFAN GUSTAVSSON / MONTAGE NLIV.SE

Här på SvD ser vi hur läsarmönstren ändras snabbt när alltfler köper datorlika mobiler. Många av våra läsare vill snabbt kolla de senaste nyheterna i sängen (på väg upp eller inför natten), på tunnelbanan eller på väg tillbaka från mötet.

SvD Näringslivs ekonominyheter når du genom mobilen på två sätt. Dels kan du surfa på vår mobilsajt som du hittar på adressen mobil.nliv.se. Dels lanserar vi nu en ny app för alla er som föredrar att mobilsurfa på det sättet.

Appen för Iphone och Android finns att ladda ned gratis i Apples appstore respektive Google Play sedan någon vecka tillbaka. Sök bara på ”SvD Näringsliv” eller klicka på länken nedan så hittar du rätt.

Annons
X

SvD Näringslivs-appen är en avspegling av sajten, det vill säga startsidan är sorterad efter det som våra redaktörer bedömer som de viktigaste nyheterna just nu. Men det finns också några specifika funktioner i appen som ännu inte finns på mobilsajten.

Till exempel kan du genom att trycka på en knapp i bottenlisten inne i appen få upp ”Senaste nytt” där alla de senaste publicerade nyheterna finns. Ett utmärkt sätt att få hela nyhetsbilden.

En annan sak som jag varmt vill rekommendera är att följa
Näringsliv Live i mobilen. Det är vår liveblogg som är öppen samma tider som börsen. Den finns både på mobilsajten och i appen. Här följer man enkelt den ström av nyheter, länkar och analys som kommer från vår livereporter. Liveströmmen hittar du genom att klicka på fliken ”Live” i topplisten inne i appen.

Stäng

SvD VIN & MAT:s NYHETSBREV – vintips och recept direkt i mejlkorgen

  Anmäl dig här kundservice.svd.se

  Samtidigt fortsätter vi såklart att hela tiden utveckla vårt erbjudande i mobilen, precis som på den vanliga sajten. Inom kort kommer man bland annat att kunna kolla kurser för enskilda aktier på mobilsajt och i appen. Så tänk gärna ”SvD Näringsliv” nästa gång du fiskar upp mobilen ur fickan.


  Länk till Google Play (fd Android market) direkt till nliv-appen.


  Länk till appstore direkt till nliv-appen.

  Annons
  Annons
  X

  Inget sätt är snabbare att nå oss än genom mobilen. Nu finns vår nya app för Iphone och Android att ladda ned gratis.

  Foto: STEFAN GUSTAVSSON / MONTAGE NLIV.SE Bild 1 av 3

  Vill du fördjupa dig i det senaste nytt finns det en snabblänk till de senaste nyheterna.

  Foto: MONTAGE NLIV.SE Bild 2 av 3

  Med vår Liveblogg får du omedelbara uppdateringar från nyhetflödet, direkt i din telefon.

  Foto: STEFAN GUSTAVSSON, MONTAGE NLIV.SE Bild 3 av 3
  Annons
  X
  Annons
  X