Annons
X
Annons
X

Kvinna stämmer make på hemlig lottovinst

Donna Campbell kände på sig att något var lurt när hennes make drog ur telefonjacket och inte längre ville titta på tv. När ett gratulationskort dök upp i brevlådan googlade hon makens namn och fick veta att han vunnit på lotto. Nu stämmer hon maken på hälften av pengarna. Sen blir det skilsmässa.

– FICK VINSTBESKEDET VIA GOOGLE-SÖKNING

Donna Campbell kände på sig att något inte stämde när hon hittade ett vykort i brevlådan adresserat till maken med texten: ”Grattis till ditt nyinköpta hus!”. Beskedet att han tillsammans med några arbetskamrater vunnit 19 miljoner dollar på lotto fick hon efter en enkel Google-sökning på internet. Nu stämmer Donna maken för att få sin hälft av pengarna. Maken har spelat på lotto åtskilliga gånger men aldrig vunnit en cent.

– Här har vi en kille som spenderat parets gemensamma pengar på lotto och kasinon under flera års tid men alltid förlorat. När han till slut kammar hem vinsten försöker han att undanhålla den från sin fru. Det är ganska lågt, säger Donna Campbells advokat Bruce Baldwin till Miami Herald.

Frågan är dock hur mycket pengar det egentligen finns att hämta. Maken Arnim Ramdass spelade på lotto tillsammans med 16 av sina flygmekaniker till arbetskamrater som nu ska dela på pengarna. Övriga vinnarna har gladlynt berättat om vinsten i lokal-tv, ett besked som alltså inte förmedlades hemma hos familjen Campbell-Ramdass. Inte frivilligt i alla fall.

Annons
X

– Jag frågade honom om han hade något nytt att berätta. Han sa nej, vad pratar du om. Då svarade jag: lottovinsten.

Ramdass ska då ha sagt att han lovat bort vinsten till sin före detta fru. Därefter försvann han och har inte hörts av sedan dess. Han har därför inte kunnat delges stämningsansökan.

Men Donna Campbell som tidigare arbetat som fotomodell och var en av finalisterna i skönhetstävlingen Miss Trinidad Tobago 1979 har fått nog.

– Just nu är jag bara ute efter att rättvisa ska skipas. När tiden är inne kommer jag att begära skilsmässa, säger hon till tidningen.

Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X