Annons

Kvällens besvikelse

För fem år sedan bjöd kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth på en modechock a lá Sex and the Citys Carrie Bradshaw iklädd en kreation som såg ut att komma från modehuset Alexander McQueen med sina två synliga dragkedjor, en bar axel och raffiga punkrutor. Förra året hade hon hängt på säsongens guldtrend och imponerade med ett guldfodral värdig en Bond Brud såväl som en kulturminister. I år är hon smakfullt klädd i en skimrande gul kreation med rosett och klädda knappar. Tyvärr uteblir wow-effekt som vi blivit bortskämda med.
För fem år sedan bjöd kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth på en modechock a lá Sex and the Citys Carrie Bradshaw iklädd en kreation som såg ut att komma från modehuset Alexander McQueen med sina två synliga dragkedjor, en bar axel och raffiga punkrutor. Förra året hade hon hängt på säsongens guldtrend och imponerade med ett guldfodral värdig en Bond Brud såväl som en kulturminister. I år är hon smakfullt klädd i en skimrande gul kreation med rosett och klädda knappar. Tyvärr uteblir wow-effekt som vi blivit bortskämda med. Foto: FREDRIK SANDBERG/TT
Under strecket
Publicerad

Blekt

För fem år sedan bjöd kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth på en modechock à la Sex and the Citys Carrie Bradshaw. Hon anlände i en kreation som såg ut att vara hämtad från modehuset Alexander McQueen med två synliga dragkedjor och raffiga punkrutor. Hon fick högsta betyg och var festens gladaste överraskning. Förra året hade hon hängt på säsongens guldtrend och imponerade med ett guldfodral värdig en Bondbrud såväl som en kulturminister. I år var hon smakfullt klädd i en skimrande gul kreation med rosett, klädda knappar och sobra blommor. Historisk snarare än moderiktig och tyvärr uteblev därför wow-effekt som vi blivit bortskämda med.

Annons
Annons
Annons