Annons
X
Annons
X

Kungabilder ska läggas ut på betalsajt

De bilder som påstås finnas på kungen när han besöker en porrklubb kommer att läggas ut på en betalsajt i samband med att boken om Mille Markovic släpps. Det säger en av bokens författare, Deanne Rauscher, till SvD.se.

[object Object]
Kung Carl Gustaf fotograferad vid TT:s intervju på Stockholms slott. Foto: ANDERS WIKLUND/SCANPIX

Så vitt jag vet håller Mille Markovic på att förbereda den typ av publikation han beskriver i media
Deanne Rauscher

– Vi har ju mycket kontakt vilket innebär att jag har följt processen och så vitt jag vet håller han på att förbereda den typ av publikation han beskriver i media, säger hon.

Något datum för när lanseringen av boken kommer att ske finns emellertid i dagsläget inte.

Annons
X

– Vi har inget bestämt datum, vi vill ju göra ett bra jobb och inte skynda på, men det jag och bokens medförfattare Beata Hansson har sagt är att vi ska lägga alla andra åtaganden åt sidan och jobba på så att det blir klart.

– Det lär väl handla om månader, säger Deanne Rauscher.

Under ett års tid har Rauscher och Hansson arbetat med boken om den tidigare kriminelle Mille Markovic. Deanne Rauscher menar att hon försökt få Markovic att släppa det bildmaterial han påstår sig ha redan nu, men att Markovic velat vänta tills det att boken kommer ut i butikerna.

– Jag har försökt övertala honom att det vore bra att visa upp dem nu, men vi jobbar ju med boken om Mille och boken har ju inget med bilderna att göra.

– Att publicera bilderna är ju hans plan och det har han gått ut med hela tiden, konstaterar hon.

Så vitt Deanne Rauscher vet så kommer bilderna när tiden är inne att publiceras på en betalsajt via en serbisk server, där besökarna kommer att avkrävas en mindre kostnad för att få tillgång till materialet.

– Som jag har fått upplägget beskrivet så kommer det handla om ett lägre minutpris på 2,50 kronor och att man minimum kan titta i tio minuter, men jag vet inte säkert, tillägger hon.

Före detta nattklubbsägaren Mille Markovic säger i sin tur till TT att han ska skynda på publiceringen av fotografierna, samt att han varit i kontakt med bokens författare i frågan.

– De ska hjälpa till så att min bok blir klar inom några månader, och inte vänta till nästa år, säger han till nyhetsbyrån.

Markovic bekräftar samtidigt att bilderna ska publiceras på internet i samband med att boken släpps.

Han hävdar också att han aldrig haft för avsikt att sälja bilderna eller använda dem för utpressning.

Annons
Annons
X

Kung Carl Gustaf fotograferad vid TT:s intervju på Stockholms slott.

Foto: ANDERS WIKLUND/SCANPIX Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X