X
Annons
X

Därför har Krunegårds nya skiva en otroligt lång titel

Markus Krunegård är tillbaka. Efter några smakprov som "O A O A E vi förlorade" och "Ben, kött och känsler" kommer nu första fullängdaren sedan 2014.

Av TT
Läs mer om Musikveckan med SvD
"I huvudet på en idiot, där befinner sig alla hela tiden", säger Markus Krunegård om titeln på sitt nya album “I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot”. Foto: Hanna Franzén/TT

"Rastlöst blod" släpptes för fyra år sedan – några sidoprojekt och ett utmattningssyndrom senare är Markus Krunegård tillbaka. Den här gången heter albumet “I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot".

"I huvudet på en idiot, där befinner sig alla hela tiden", säger Markus Krunegård om titeln på sitt nya album “I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot”.

Foto: Hanna Franzén/TT Bild 1 av 3

Markus Krunegård ger ut sitt nya album på egen hand. "Jag har alltid varit engagerad, jag tycker om att vara med i varje led", säger han.

Foto: Hanna Franzén/TT Bild 2 av 3

Markus Krunegårds nya album, “I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot”, släpps i veckan.

Foto: Hanna Franzén/TT Bild 3 av 3
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X