Annons

Därför har Krunegårds nya skiva en otroligt lång titel

"I huvudet på en idiot, där befinner sig alla hela tiden", säger Markus Krunegård om titeln på sitt nya album “I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot”.
"I huvudet på en idiot, där befinner sig alla hela tiden", säger Markus Krunegård om titeln på sitt nya album “I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot”. Foto: Hanna Franzén/TT

Markus Krunegård är tillbaka. Efter några smakprov som "O A O A E vi förlorade" och "Ben, kött och känsler" kommer nu första fullängdaren sedan 2014.

Under strecket
TT
Publicerad

Markus Krunegård ger ut sitt nya album på egen hand. "Jag har alltid varit engagerad, jag tycker om att vara med i varje led", säger han.

Foto: Hanna Franzén/TT

Markus Krunegårds nya album, “I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot”, släpps i veckan.

Foto: Hanna Franzén/TT

"Rastlöst blod" släpptes för fyra år sedan – några sidoprojekt och ett utmattningssyndrom senare är Markus Krunegård tillbaka. Den här gången heter albumet “I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot”.

Det ovanligt långa albumnamnet grundar sig i mer än att han kom på titeln när han satt i en bar på Kanarieöarna.

Annons
Annons
Annons