Annons
X
Annons
X

Kropp kan ha hittats

En kropp har hittats i det avspärrade området norr om Klockhammar utanför Örebro, uppger flera medier.

Av SvD, TT
(uppdaterad)

Polisen vill varken bekräfta eller dementera uppgifterna.

– Jag bemöter inte de här ryktena. Vi har spärrat av ett område och kommer att bevaka den avspärrningen under natten, säger Torbjörn Carlson, informationschef vid polisen i Örebro län, till TT.

Han säger att teknikerna har lämnat platsen, ett skogsområde norr om Klockhammar mellan Örebro och Nora, och att arbetet kommer att fortsätta under tisdagen.

Annons
X

– I morgon (tisdag) kan jag kanske lämna mer information i ärendet.

Polisen spärrade på eftermiddagen av området i sökandet efter den försvunna Örebrokvinnan.

– En privatperson har ringt oss om en iakttagelse i skogen som vi nu ska undersöka. Det är tredje gången vi undersöker detta område, sade Torbjörn Carlson.

Han vill inte uttala sig om misstankarna stärkts mot den häktade 51-åringen.

– Jag kan bara säga att vi har mera än 600 sidor utredningsmaterial i fallet, säger Torbjörn Carlson, till Nerikes Allehanda.

I morgon ska åklagaren Helena Eckeroth Flodin ta ställning till om hon ska begära fortsatt häktning av mannen eller om han ska släppas fri. Han häktades i tisdags i förra vekan som skäligen misstänkt för människorov. Det är den lägre misstankegraden. 51-åringen är liksom den försvunna kvinnan anställd vid Örebro universitet. De känner varandra sedan länge och har de senaste åren varit kollegor.

Örebro TT/SvD

Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X