Krokodil stenad till döds på djurpark

En krokodil har stenats till döds på en djurpark i Tunis. Krokodilen på bilden har inget med artikeln att göra. Arkivbild.
En krokodil har stenats till döds på en djurpark i Tunis. Krokodilen på bilden har inget med artikeln att göra. Arkivbild. Foto: Desmond Boylan/AP/TT

Inte ens en vecka efter det att flodhästen Gustavito brutalt attackerades av mystiska angripare på El Salvadors största zoo har en krokodil stenats till döds av besökare på en djurpark i Tunisien. Parken i huvudstaden Tunis kommer att tillfälligt stänga för "akut rengöring och underhållsarbeten", enligt miljödepartementet. Den ska också få fler vakter och bättre rutiner.

Under strecket
TT-AFP
Publicerad
Annons

I veckan spreds bilder på den blodiga krokodilen, som sägs ha dött av inre blödningar efter att ha stenats av besökare. På en bild syns det döda djurets huvud bredvid vad som ser ut som en blodig trottoarplatta och en annan stor sten.

Djurparken har varit i stort behov av underhåll de senaste åren och kritiker har uppmanat myndigheterna att rädda sina taniga lejon från trångboddhet och stenkastande besökare. Problemen brukar öka under skolloven.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons