Annons

Kortet som ger dig bonus på Black Friday

Den 23 november är det Black Friday igen, då du kan göra galna fynd på tokrean. Men glöm inte det absolut viktigaste – att skaffa ett kreditkort som både underlättar köpen OCH ger dig pengar tillbaka. Fredrik Sauter, vd på American Express berättar.

– Det har visat sig att det finns de som shoppar på Black Friday med vanliga betalkort som inte ger dem någonting tillbaka. Det tycker jag är synd då de går miste om en massa pengar. Med ett Platinum från American Express handlar du smidigt i både fysiska butiker och på nätet, samtidigt som du samlar en massa poäng som blir till pengar, berättar Fredrik.

Platinum ingår i American Express bonusprogram som heter Membership Rewards. Det betyder att alla köp du gör ger dig poäng tillbaka. Poängen är kopplade till ditt kort tills den dagen du väljer att använda dem.

EXTERN LÄNK:
Läs mer och ansök om ditt Amex-kort här!

– Faktum är att så länge du är kund hos oss på American Express behåller du dina insamlade poäng. Till slut kan det med andra ord bli så mycket poäng och pengar att du kan välja att antingen handla julklappar eller göra en resa för dem, säger Fredrik.

Om du reser mycket ger Platinum dig bland annat tillgång till flygplatslounger världen över, och fast track på Arlanda och Landvetter som ger dig en genväg till gaten. När du betalar utlandsresan med ditt Platinum inkluderas även en omfattande reseförsäkring som kompletterar dina övriga försäkringar och ger dig ett extra skydd på resan.

”Gör livet lite enklare”

Du får också förtur till nattklubbar och tillgång till attraktiva konsertbiljetter och evenemang före alla andra innan ordinarie biljettsläpp.

– Det här är en riktigt bra förmån. För ett par månader sedan kunde vi till exempel erbjuda våra kunder att köpa biljetter till Metallicas konsert på Ullevi den 9 juli 2019, före alla andra. Jag brukar säga att vi inte kan ändra folks liv, men vi gör deras liv lite enklare och roligare med våra kort. Passa på att skaffa ditt eget Platinum idag så bjuder vi på medlemsavgiften de tre första månaderna, avslutar Fredrik.

EXTERN LÄNK:
Läs mer och ansök om ditt Amex-kort här!

Annons
Detta är en annons från American Express, den är inte skriven av journalisterna på SvD:s redaktion.