Komikern hämnades på sin mobbare

När komikern Karin Adelsköld fick ett meddelande från en gammal plågoande om att uppträda på hans pizzeria så hämnades hon. I ett tweet skriver hon att han gjorde hennes liv ”till ett helvete”.

Under strecket
Publicerad
Karin Adelsköld, komiker

Karin Adelsköld, komiker

Foto: MAGNUS HJALMARSON NEIDEMAN / SVD
Annons

Karin Adelsköld blev paff när hon fick ett facebookmeddelande från en gammal skolkompis som ville att hon skulle göra ett gig. Särskilt som han mobbade henne från 6:an och under hela högstadiet.

Någon ursäkt fick hon inte och skrev därför ett ironiskt svar om hur hon utsattes för mobbning i skolan. Hur han och andra gjorde hennes liv till ett helvete. ”Kanske nåt om hur ni knuffade, slogs och tafsade. Eller kanske nåt om hur ni kallade mig fulast i skolan så ofta att jag till sist trodde på det? Skulle också kunna dra lite skämt om hur ni fick med er tjejerna i klassen som pratade skit, gömde mina trosor och hällde vatten i mina skor varje gympalektion och fryste ut mig. Och sen toppa min akt med lite roliga saker om brusten självkänsla, självmordstankar och år av ångest. För det tar jag 50 000  + moms på faktura. Har vi en deal?”

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons