Annons

Bilder: Ovanliga bröllop världen runt

De flesta som gifter sig gör det i kyrkan, i traditionella kläder och med mänskliga präster och vänner runt omkring sig. Men inte alla. Scrolla dig igenom svepet för att ta del av lite ovanliga bröllop. Har du själv varit med om ett annorlunda bröllop, skicka då in din bild till webbredaktion@svd.se.

Under strecket
Publicerad
Foto: DAVID SPENCER /AP
Foto: DAVID SPENCER /AP

De flesta som gifter sig gör det i kyrkan, i traditionella kläder och med mänskliga präster och vänner runt omkring sig. Men inte alla. Bläddra dig igenom svepet för att ta del av lite ovanliga bröllop. OCH har du själv varit med om ett annorlunda bröllop, skicka då in dina bilder till webbredaktionen@svd.se.
Joel Burger och Ashley King ska gifta sig. Och visst klingar väl sammansättningen av deras namn bekant? Till och med så bekant att snabbmatsjätten med samma namn har uppmärksammat paret. Och i april i år ebjöd företaget sig att stå för parets vigselkostnader samt presenter på grund av deras ”intressanta koppling” till Burger King. Så i juli blir det Burger-King bröllop i i Jacksonville, Illinois.

Annons
Annons
Annons