Annons

Kinesiska stridsskepp på unikt besök i Stockholm

Tre kinesiska stridsfartyg ankrade under onsdagen i Stockholm.

TT
Uppdaterad
Publicerad
Tre kinesiska stridsfartyg ankrade Stadsgårdskajen i Stockholm.   Det är ett flottbesök och första gången en kinesisk fartygsgrupp kommer hit. Det är en jagare, en fregatt och ett underhållsfartyg. Totalt är det drygt 800 man, säger Mikael Abramsson, pressinformatör vid Försvarsmakten.
Tre kinesiska stridsfartyg ankrade Stadsgårdskajen i Stockholm. Det är ett flottbesök och första gången en kinesisk fartygsgrupp kommer hit. Det är en jagare, en fregatt och ett underhållsfartyg. Totalt är det drygt 800 man, säger Mikael Abramsson, pressinformatör vid Försvarsmakten. Foto: Pontus Lundahl/TT

– Det är ett flottbesök och första gången en kinesisk fartygsgrupp kommer hit. Det är en jagare, en fregatt och ett underhållsfartyg. Totalt är det drygt 800 man, säger Mikael Abramsson, pressinformatör vid Försvarsmakten.

Tre kinesiska stridsfartyg ankrade Stadsgårdskajen i Stockholm. Det är ett flottbesök och första gången en kinesisk fartygsgrupp kommer hit. Det är en jagare, en fregatt och ett underhållsfartyg. Totalt är det drygt 800 man, säger Mikael Abramsson, pressinformatör vid Försvarsmakten.

Foto: Pontus Lundahl/TT Bild 1 av 2
Foto: Pontus Lundahl/TT Bild 2 av 2
Annons
Annons
Annons