X
Annons
X

Kidmans chansningar ledde till röda mattan

Nicole Kidman är årets drottning i Cannes. Hon är på ett skönt ställe i karriären, där hon egentligen inte behöver arbeta utan väljer projekt som känns utmanande.

– Jag tänker som när jag var 21 och tog risker och ville pröva nya saker, säger hon.

Av TT
Läs mer om Filmfestivalen i Cannes 2017
Nicole Kidman tar gärna risker i sin karriär. Det har resulterat i ett toppår för henne i Cannes. Här tillsammans med sina unga motspelare Sunny Suljic och Raffey Cassidy från
Nicole Kidman tar gärna risker i sin karriär. Det har resulterat i ett toppår för henne i Cannes. Här tillsammans med sina unga motspelare Sunny Suljic och Raffey Cassidy från "The killing of a sacred deer". Foto: Alastair Grant

Inte mindre än fyra gånger ska Nicole Kidman äntra röda mattan under årets festival. Hon har precis synts i den uppmärksammade tv-serien ”Big little lies” mot Alexander Skarsgård och på festivalen medverkar hon i hajpade filmer av Sofia Coppola och John Cameron Mitchell. Själv kallar hon tajmingen en slump men faktum är att den australiska skådespelaren är mitt uppe i en superintressant del av karriären, där hon, snart 50 år fyllda, inte tvekar att välja utmanande, spännande projekt.

Nicole Kidman tar gärna risker i sin karriär. Det har resulterat i ett toppår för henne i Cannes. Här tillsammans med sina unga motspelare Sunny Suljic och Raffey Cassidy från "The killing of a sacred deer".

Foto: Alastair Grant Bild 1 av 2

Regissören Yorgos Lanthimos tillsammans med Nicole Kidman på Cannesfestivalen där "The killing of a sacred deer" har premiärvisats.

Foto: Alastair Grant Bild 2 av 2
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X