Annons
X
Annons
X

Kent Ekeroth (SD) utslängd från krog

Riksdagsmannen Kent Ekeroth (SD), som tidigare tog timeout efter den så kallade järnrörsskandalen, har nu på nytt varit inblandad i bråk i nattlivet. Under fredagskvällen tvingades han lämna en krog i centrala Stockholm.

Kent Ekeroth (SD).
Kent Ekeroth (SD). Foto: TT

Tidningen
Expressen uppger att Ekeroth kom till krogen Nosh and Chow vid 23-tiden på fredagskvällen med två Säpovakter. Efter ett tag ska krogens vakter ha gått fram till Ekeroth och hans sällskap, och diskussion uppstod. Sedan eskorterades Ekeroth och hans sällskap på fem-sex personer ut ur lokalen.

I ett uttalande till Expressen och
Aftonbladet skriver restaurangchefen:

”Personen i fråga kränkte en kvinnlig gäst på ett extremt förnedrande sätt. Han avvisades då från restaurangen som vilken gäst som helst som ej kan uppföra sig. Gästens säkerhetsvakter var närvarande under hela händelsen. Han slängde ett glas i golvet innan han lämnade”.

Annons
X

Kent Ekeroth uppger att han besökte krogen Nosh and Chow i centrala Stockholm med tre vänner när en värd kom fram.

– Sedan så sade han att hans chef inte ville att vi skulle vara där. Då frågade vi varför och då sade han att han trodde att vi var Sverigedemokrater. Det finns inspelat, jag har det på band, säger Kent Ekeroth till TT.

Ekeroth har själv lagt ut en
ljudfil som stöd för sin version. Den är emellertid endast 41 sekunder lång och det framgår inte vad som sades innan eller efter det korta klippet.

Annons
Annons
X

Kent Ekeroth (SD).

Foto: TT Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X