Den nye prinsen visades upp

Det var under stor uppståndelse som den lille nyfödde prinsen gjorde sitt första framträdande idag. Tusentals rojalister hade samlats utanför sjukhuset för att få sig en skymt av den nya brittiska tronarvingen.

Under strecket
Publicerad
Annons

De båda nyblivna föräldrarna brittiska prins William och hans fru Kate har nu lämnat sjukhuset St Mary's i London. Med sig på armen hade de världens mest omskrivna barn just nu, lilla prinsen av Cambridge. Gossen föddes igår eftermiddag, efter många timmars väntan. Hertiginnan av Cambridge anlände till sjukhuset med födslovärkar tidigt redan under måndagsmorgonen.

Och liksom i går så har många hängivna rojalister återigen väntat utanför sjukhuset för att få se deras tronarvinge – den tredje i turordningen efter sin far och farfar – under dagen. Tidigare ikväll kom paret ut på trappan till kliniken. Kate visade upp pojken, invirad i en vit filt, för de hundratals som väntade vid entrén, och sade att de var ”väldigt känslosamma” och William sade att de fortfarande ”jobbar på” ett namn, skriver TT.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons