Känner du igen den här mannen?

Under strecket
Publicerad
Sofia Nilsson, 23 år, Storuman
– Jag vet inte alls vem det är, ingen aning. Jag har aldrig sett honom förut.

Sofia Nilsson, 23 år, Storuman – Jag vet inte alls vem det är, ingen aning. Jag har aldrig sett honom förut.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Frida Larsson, 34 år, Solna
– Ja, jag såg honom på nätet i morse. Han blir kanske Socialdemokraternas nya partiledare. Men jag vet inte vad han heter och jag hade heller aldrig sett honom innan i morse. Skulle ni ha frågat i förrgår skulle jag inte ha vetat vem han var.

Frida Larsson, 34 år, Solna – Ja, jag såg honom på nätet i morse. Han blir kanske Socialdemokraternas nya partiledare. Men jag vet inte vad han heter och jag hade heller aldrig sett honom innan i morse. Skulle ni ha frågat i förrgår skulle jag inte ha vetat vem han var.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Sigbritt Brännvall, 67 år, Södertälje
– Jag vet inte vem det är. Kan det förresten vara en av de tre förslagen till socialdemokratiska ledare? Jag såg honom i går i tv, men jag kommer inte ihåg namnet.

Sigbritt Brännvall, 67 år, Södertälje – Jag vet inte vem det är. Kan det förresten vara en av de tre förslagen till socialdemokratiska ledare? Jag såg honom i går i tv, men jag kommer inte ihåg namnet.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Andreas och Alexander Eriksson, 18 år, Upplands Väsby
– Nej, ingen aning. Vi gissar att han är Socialdemokrat.

Andreas och Alexander Eriksson, 18 år, Upplands Väsby – Nej, ingen aning. Vi gissar att han är Socialdemokrat.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Anders Lindberg, 59 år, Haninge
– Det är Håkan Juholt. Han är ordförande i socialdemokratiska partidistriktet i Kalmar län och ordförande i försvarsutskottet. Det har väl pratats om honom i samband med partiledarvalet.

Anders Lindberg, 59 år, Haninge – Det är Håkan Juholt. Han är ordförande i socialdemokratiska partidistriktet i Kalmar län och ordförande i försvarsutskottet. Det har väl pratats om honom i samband med partiledarvalet.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Åsa Ruocco, 46 år, Gnesta
– Jag har aldrig sett karln. Kan han vara socialdemokrat?

Åsa Ruocco, 46 år, Gnesta – Jag har aldrig sett karln. Kan han vara socialdemokrat?

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Mats Edenström, 41 år, Järfälla
– Jag gissar att det är Försvarsutskottets ordförande som nu nämns som potentiell socialdemokratisk partiledare. Håkan Juholt heter han.

Mats Edenström, 41 år, Järfälla – Jag gissar att det är Försvarsutskottets ordförande som nu nämns som potentiell socialdemokratisk partiledare. Håkan Juholt heter han.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Isabelle Kristiansen, 19 år, Sollentuna
– Jag har ingen aning om vem det är, men det handlar säkert om politik. Det är ju aktuellt nu att Socialdemokraterna väljer ledare. Men jag har inte sett honom i det sammanhanget och jag vet inte hans namn.

Isabelle Kristiansen, 19 år, Sollentuna – Jag har ingen aning om vem det är, men det handlar säkert om politik. Det är ju aktuellt nu att Socialdemokraterna väljer ledare. Men jag har inte sett honom i det sammanhanget och jag vet inte hans namn.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Ingela Grenalt, 70 år, Stockholm
– Nej, det vet jag inte. Kan det vara en av dem som vill bli partiledare för Socialdemokraterna kanske? Men nej, det är ingen jag känner igen.

Ingela Grenalt, 70 år, Stockholm – Nej, det vet jag inte. Kan det vara en av dem som vill bli partiledare för Socialdemokraterna kanske? Men nej, det är ingen jag känner igen.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Rawia Almawla, 34 år, Stockholm
– Jag känner inte till honom. Även om jag har sett om valet på tv, så har jag aldrig sett honom förr.

Rawia Almawla, 34 år, Stockholm – Jag känner inte till honom. Även om jag har sett om valet på tv, så har jag aldrig sett honom förr.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Åke Johansson, Stockholm
– Det är Juholt, en sosse. Jag såg honom på tv härom kvällen. Väljer de honom tycker jag synd om sossarna.

Åke Johansson, Stockholm – Det är Juholt, en sosse. Jag såg honom på tv härom kvällen. Väljer de honom tycker jag synd om sossarna.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Ahmad Ahmadi, 43 år, Nacka
– Jag har kört honom i taxin. Det har med fackföreningar att göra - Metall tror jag. Men jag kommer inte ihåg hans namn.

Ahmad Ahmadi, 43 år, Nacka – Jag har kört honom i taxin. Det har med fackföreningar att göra - Metall tror jag. Men jag kommer inte ihåg hans namn.

Foto: GUNNAR LUNDMARK
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons