Annons

Kändisar får på näbben av Anka

KUTTERSMYCKEN. Anna Anka lever den amerikanska drömmen så mycket att det slår över till ­parodi. Hollywoodfruarna ger TV3 en knockoutseger över TV4:s trötta Kändisdjungeln.

Under strecket
Publicerad

Måndagens premiäravsnitt av Svenska Hollywoodfruar, där TV3 följer tre svenska kvinnor som lever det så kallade goda livet i Los Angeles, har väckt en sådan uppståndelse att produktionsbolaget måste ha ”high-fivat” sig igenom veckan. Medan andra program – tänk TV4:s urtrötta Kändisdjungeln – serverar sina deltagare varanpenisar i försök att skapa rubriker surfar Paul Ankas elakt välmanikyrerade fru in som en naturbegåvning och rör om så att grytan kokar över.

Hon behöver inte, som andra dokusåpadeltagare, hälla blåfärg över sig för att få uppmärksamhet, hon lyckas reta upp en hel nation genom att bara vara sig själv. Likt en självutnämnd världsvan storasyster klappade hon hela det svenska folket på huvudet när hon i en pr-mässigt strategisk debattartikel, som publicerades på Newsmill i veckan, smulade den så heliga pappaledigheten sönder och samman. Anka säger att hon vill vara en förebild för svenska kvinnor; att hon vill inspirera till en tillvaro som kuttersmycke.

Annons
Annons
Annons