JVC GR-D240E Canon Selphy CP600 E-ten M500

Under strecket
Publicerad
Annons

DV-kamera som är kompakt och har en rad finesser. Testarna har en del olika uppfattningar. De flesta konstaterar att kameran är liten och lättanvänd samt har lågt pris. Zoomen beröms från de flesta håll. Men sedan råder delade meningar. En del tycker att kameran inte bara är billig utan också mycket kompetent och levererar högkvalitativa filmer, andra tycker att den är billig men har låg bildkvalitet. Cirka 5 000 kronor.
Liten, lätt och smidig fotoskrivare med sublimeringsteknik. Mycket portabel tack vare batteridrift. Skriver ut foton i upplösningen 300x300 bildpunkter. Kompatibel med Direct Print, PictBridge och IrDa för direktutskrift från digitalkamera och vissa kameramobiler. Bildkvaliteten är bra och utskriftshastigheten är hög. Kostnaden per utskrift kan hållas nere genom att köpa färgpatroner och fotopapper i paket. Cirka 2 400 kronor.
En så kallad smartphone, det vill säga dels en mobiltelefon och dels en handdator. Testarna är eniga om att mobilen fungerar alldeles utmärkt och att det är
en mycket lyckad kombination av stil och funktion. Generöst minne på 128 megabyte och det egenutvecklade navigationsgränssnittet anses förhöja användarupplevelsen. Den största nackdelen är enligt testarna att den saknar wlan. Kostar cirka 5 200 kronor.

Annons
Annons
Annons