Jonevret borde fått gå tidigare

Beskedet att Kjell Jonevret inte längre tillhör Djurgården borde ha kommit tidigare i höstas då han i praktiken fick sparken som tränare och inte nu. Det är aldrig någon lyckad lösning att ha kvar en entledigad A-lagsansvarig i organisationen, som i styrelsens ögon inte räckt till. Jan Majlard | Sportkrönika

Under strecket
Publicerad
Annons

Förtroendekapitalet är förbrukat.
Stefan Rehn hoppade innan han blev knuffad. Anställningstrygghet är ett relativt begrepp i elitfotbollen. Det var naivt av Kjell Jonevret att tro att han kunde jobba vidare i föreningen som om ingenting hänt. Men den glade gamängen hade förtjänat ett bättre bemötande. Jag saknar ett klarspråk och undrar hur kompisen och sportchefen Bo Andersson mår av den här grumliga sidsteppningen?
Anders Grönhagen ”satt kvar” ett år som lam sportchef sedan han varit med och åkt ur med Dif 1996. Det var ingen konstruktiv lösning.

Affären Jonevret luktar allt mer dåligt ledarskap. Raka puckar verkar inte längre existera i klocktornet. För tre år sedan gjorde blåränderna rätt för klubbdevisen Steget Före.
Man ledde utvecklingen och förde spelet. Det byggde på tekniskt skickliga individuella spelare. Men liare som Kim Källström och Andreas Johansson växer inte på trän.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons