Jobben och ekonomin avgör

Under det år som återstår till valet ska vi varje dag möta människor landet runt och samtala om hur vi gör Sverige till ett ännu bättre land för alla, skriver Fredrik Reinfeldt, Moderaterna.

Under strecket
Publicerad
Annons

I dag är det ett år kvar till valet. 365 dagars hårt och målmedvetet arbete ligger framför oss. Tillsammans ska Nya Moderaterna och alliansen visa alla människor i Sverige varför en reforminriktad alliansregering behövs. Vi ska söka förnyat förtroende för att få fortsätta utveckla Sverige till ett land som ger människor möjligheter att utvecklas och växa av egen kraft. Ett land där alla behövs. I dag vill jag berätta vad jag tror att valet 2014 kommer att handla om. Och hur alliansen kan gå mot sin tredje valseger.

Jag drivs av ett engagemang för att bygga Sverige starkt och göra ett bra land ännu bättre för alla människor. Tillsammans vill jag att vi ska ta vara på det unika med vårt land. Vi är ett land byggt på tillit, ett inkluderande samhälle med hög tolerans. Det ska vi vårda och utveckla. Sverige har goda förutsättningar att vara ett långsiktigt hållbart samhälle byggt på reformer för jobb, ekonomisk tillväxt och ökad frihet för alla människor.

Annons
Annons
Annons