Annons

Joanna njuter av italienska smaker

Under sommaren bjuder Kökets medarbetare på sina favoriter. Magasinets redaktör Joanna Drevinger återupplever Italien genom smaker.

Publicerad
1/2

Magasinets redaktör Joanna Drevinger återupplever Italien genom smaker.

Foto: MALIN HOELSTAD
2/2
Foto: MALIN HOELSTAD

Ört- och fänkålspasta

Lätt som en plätt!
Till receptet

Foto: MALIN HOELSTAD

Fläskfilé tonnato

Det här är en snabblagad fläskfilévariant av den klassiska italienska rätten vitello tonnato, kalv i tonfisk.
Till receptet

Foto: MALIN HOELSTAD

Italia da portare

Ta med smaken av Italien i form av en dubbelsmörgås på utflykten. (Tomaterna tar 14 timmar)
Till receptet

Annons
Foto: MALIN HOELSTAD

Tiramisu

Tiramisu betyder dra upp mig på italienska och denna efterrättsfavorit brukar verkligen vara uppskattad.
Till receptet

Annons
Annons

Magasinets redaktör Joanna Drevinger återupplever Italien genom smaker.

Foto: MALIN HOELSTAD Bild 1 av 5
Foto: MALIN HOELSTAD Bild 2 av 5
Foto: MALIN HOELSTAD Bild 3 av 5
Foto: MALIN HOELSTAD Bild 4 av 5
Foto: MALIN HOELSTAD Bild 5 av 5
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons