Joanna njuter av italienska smaker

Under sommaren bjuder Kökets medarbetare på sina favoriter. Magasinets redaktör Joanna Drevinger återupplever Italien genom smaker.

Under strecket
Publicerad
Magasinets redaktör Joanna Drevinger återupplever Italien genom smaker.

Magasinets redaktör Joanna Drevinger återupplever Italien genom smaker.

Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
Annons
Magasinets redaktör Joanna Drevinger återupplever Italien genom smaker.

Magasinets redaktör Joanna Drevinger återupplever Italien genom smaker.

Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
1/2
Magasinets redaktör Joanna Drevinger återupplever Italien genom smaker.

Magasinets redaktör Joanna Drevinger återupplever Italien genom smaker.

Foto: MALIN HOELSTAD
2/2
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD

Ört- och fänkålspasta

Lätt som en plätt!
Till receptet

Foto: MALIN HOELSTAD

Fläskfilé tonnato

Det här är en snabblagad fläskfilévariant av den klassiska italienska rätten vitello tonnato, kalv i tonfisk.
Till receptet

Foto: MALIN HOELSTAD

Italia da portare

Ta med smaken av Italien i form av en dubbelsmörgås på utflykten. (Tomaterna tar 14 timmar)
Till receptet

Foto: MALIN HOELSTAD

Tiramisu

Tiramisu betyder dra upp mig på italienska och denna efterrättsfavorit brukar verkligen vara uppskattad.
Till receptet

Annons
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons