”Jag tvingades tatuera in hans namn”

Foto: STAFFAN LÖWSTEDT
Under strecket
Uppdaterad
Publicerad
Annons

NAPA. När han inte lät mig gå slog jag dörren i huvudet på honom. Han släppte greppet och jag sprang ut i natten. Jag hittade in i en portuppgång och såg hur han letade efter mig. Det här hände bara för några dagar sedan.
Jag hade lämnat fattigdomen i Norra Thailand och jobbade på byggen i Bangkok för att försörja familjen. Det var mycket dåligt betalt. Där träffade jag en svensk man som bad mig guida honom.
Han var snäll och efter att han besökt Thailand en gång till föll jag pladask. Vi var jättekära och han köpte en ring till mig och bjöd mig till Sverige. Innan vi åkte blev det konstigt.
Han tvingade mig att tatuera in hans namn. Sedan ville han att jag skulle ha namnet på halsen också, men jag sa nej. Jag fick inte heller säga hej då till familjen och min son utan fick ringa först efter en vecka i Sverige.
Han kontrollerade mig helt. Jag fick inte prata med någon, inte le mot någon. Jag fick aldrig somna innan han spelat färdigt tv-spelet eftersom jag störde honom då. Jag fick inte ens stänga dörren till toaletten.
Han sa att om han inte tagit hit mig så hade jag varit död och att han äger mig för att han gett mig ett nytt liv.
Allt är kaos nu, men jag vill stanna här och leva ett vanligt liv.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons