Annons

”Jag såg ännu ett flirtigt sms på hans mobil”

”Jag vet inte om mina känslor kommer att komma tillbaka.” Det skriver en ung kvinna som plötsligt, efter ett stort gräl, ser sin pojkvän med nya ögon. Psykologen svarar: ”Förälskelsetiden varar ett tag och för att den ska fördjupas till kärlek krävs mycket.”

Under strecket
Publicerad

”Och så nu, precis innan jul, råkade jag se ännu ett flirtigt sms på hans mobildisplay, fick ont i magen och lät honom veta det.”

Foto: Jessica Gow/TT Bild 1 av 1

**FRÅGA: **Jag är en ung kvinna som för ett halvår sedan började träffa en 17 år äldre man. Det var jag som tog kontakt och initiativ till att ses, även om vi setts på fest ett par gånger innan. I början upplevde jag honom som ganska ointresserad, nästan motvillig, vilket eldade på mina osäkerhetskänslor. Jag genomgick kval när han inte hörde av sig men försökte ha tålamod.

Mycket riktigt vände det och efter några månader var han kär. Jag märkte ungefär när det hände och började i och med detta ställa mig alltmer tvivlande själv. Jag gick hem med en annan under en helg, och upplevde en väldig vällust med denne nye man. Men dejtandet med den andre var i ett stadium som började kännas seriöst, och jag bestämde mig för att ge ett förhållande en chans.

Annons
Annons
Annons