Isabel Adrian Angello är aktuell i årets Lets Dance. Hon har tidigare medverkat i flera säsonger av Svenska Hollywoodfruar på Tv3.
Isabel Adrian Angello är aktuell i årets Lets Dance. Hon har tidigare medverkat i flera säsonger av Svenska Hollywoodfruar på Tv3. Foto: Lalastudios
Perfect Guide

”Jag har inte varit så här lycklig på länge”

TV-profilen Isabel Adrian Angello om en helg full av dans, familjemys och krogmiddagar.

Fredag eftermiddag, Magasin 7 i Frihamnen. Förberedelserna inför säsongens första livesändning av Let’s dance är i full gång. Att dansa är en helt ny erfarenhet och det är nervöst, skrämmande och fantastiskt roligt på en och samma gång. Vi tränar hårt och jag är glad över att ha lärt känna många underbara människor. Trivs överlag väldigt bra med nya utmaningar och har inte varit så här lycklig på länge.

Annons

Äter en snabb middag innan genrepet som bandas inför en publik bestående av vänner och familj. Allt måste sitta – under livesändning finns inget utrymme för omtagning. Båda mina döttrar dansar och de tycker det är spännande att se mig uppklädd i de glittriga klänningarna. Som mamma blir man alldeles varm av deras beundrande blickar.

Innan sändning samlas vi i green room. Det är glitter och glamour – och en förväntansfull stämning breder ut sig bland alla närvarande. Klockan åtta går vi live och det är skarpt läge. Värmen i lokalen är påtaglig och efter avslutat program – som gick jättebra – är det dags för intervjuer. Alla samlas på dansgolvet och till slut är det bara jag och Expressen-tv kvar – resten har stuckit till efterfesten.

Tillsammans med jury, deltagare, produktionsteam, vänner och familj firar vi en lyckad kväll. Det är kul att få möjligheten att delta i den här typen av produktioner, man blir verkligen som en stor familj. När klockan blir ett på natten slår tröttheten till och vi åker till hotellet och lägger oss.

Barnen väcker mig och min man Steve redan klockan sex på lördag morgon. Ligger kvar i sängen och myser en stund innan vi går ner till hotellfrukosten. Det är viktigt att prioritera familjemys även under hektiska perioder.

Mamma kommer och möter oss och sedan promenerar vi bort till Junibacken som barnen älskar. De leker för fullt i några timmar och när det blir dags för lunch bestämmer vi oss för Nybrogatan 38 – en favorit. Äter köttbullar och annat gott och njuter av att vara tillsammans med familjen.

Klockan tre måste jag avvika för att åka och repetera och filma inför kommande vecka. Vi tränar på nya koreografin och först vid klockan sju är vi klara.

Familjemiddagar är heliga för mig. Ikväll testar vi Melker Anderssons nya krog Mother som visar sig vara ett jättetrevligt ställe. Beställer in ett hopplock av förrätter som vi delar på. Men intensiva dagar tar ut sin rätt och vi rundar därför av tidigt.

**Söndag morgon och **vi unnar oss sovmorgon till halv nio. Beställer upp en stor frukost på rummet. Jag, Steve och flickorna äter och myser i sängen. Planerar dagen och bestämmer oss för ett besök på Fotografiska museet som både vi och barnen tycker mycket om.

Vid tretiden är det dags att återvända till studion för mer inspelning, träning och intervjuer. Eftersom Steve ska till Amsterdam åker barnen hem till farmor.

Det är en speciell tomhet som infinner sig när familjen åkt bort. Jag tycker inte om att vara själv. Tystnaden när ljusen och kamerorna släcks blir väldigt påtaglig och jag längtar redan efter alla.

**Bestämmer mig för **att åka hem till min väninna Meral Tasbas som lagat en arabisk middag hemma hos sig. Vi lärde känna varandra i tv-programmet Realitystjärnorna på slottetoch har kommit varandra väldigt nära. Varvar ner med välbehövligt peppande tjejsnack och förbereder mig för en ny intensiv vecka.

Till Toppen