Annons

"Får jag en kommentar tar jag det djupt personligt"

Titiyos minns sitt första körjobb, med Orup under ”Rock runt riket” 1987: ”Han bodde i Näckrosen och jag skulle dit och provsjunga, Jag hade sneakers på mig men innan jag ringde på bytte jag till rosa, jättehöga pumps. Jag visste att jag inte gick dit för min rösts skull för jag hade inte sjungit så mycket då. Han ville ha två mörka soultjejer. Så han köpte grisen i säcken men en bra gris.”
Titiyos minns sitt första körjobb, med Orup under ”Rock runt riket” 1987: ”Han bodde i Näckrosen och jag skulle dit och provsjunga, Jag hade sneakers på mig men innan jag ringde på bytte jag till rosa, jättehöga pumps. Jag visste att jag inte gick dit för min rösts skull för jag hade inte sjungit så mycket då. Han ville ha två mörka soultjejer. Så han köpte grisen i säcken men en bra gris.” Foto: Lars Pehrson

Hon växte upp i en musikerfamilj som syntes och hördes men har själv alltid snarare försökt passa in. Nu är Titiyo aktuell med sin första skiva på svenska – och blir överröst med beröm.

Under strecket
Publicerad

"Jag har alltid tänkt mycket på hudfärg och det är därför jag vantrivs på skidorter", säger Titiyo.

Foto: Lars Pehrson Bild 1 av 1

Titiyo är någon halvtimme försenad till krogen vid Gustaf Adolfs torg i centrala Stockholm. Det kompenserar hon omedelbart med att prata oavbrutet i knappt två timmar.

– Jag brukar aldrig kunna hålla käften om saker och ting, säger hon skrattande.

Annons
Annons
Annons