Israelisk attack på Malmö

Beslutet att inte tillåta publik under Davis cup-mötet mellan Sverige och Israel har väckt stor kritik runtom i Sverige. Nu går även Israels största stjärna Andy Ram till attack mot Sverige och arrangörerna och kallar det en skam:

TT
Publicerad
Annons

– Det är en skandal att ett land som Sverige inte kan säkerställa säkerheten med 3 000 supportrar på en tennisarena. Det gör mig rasande och det skadar idrotten och gör att andra i framtiden kan komma att säga att de inte kan garantera säkerheten kring Israels lag, säger han till tidningen Jerusalem Post.

Ram återvände i torsdags till Israel efter spel i Dubais ATP-turnering dit han till slut fick visum efter att hans landsmaninna, Shahar Peer, nekades detta inför damernas upplaga av turneringen. Ram är tillsammans med dubbelpartnern Jonathan Erlich oerhört populära i Israel efter att bland annat vunnit Australian open förra året. I mötet mot Sverige får dock Ram som TT tidigare kunnat avslöja, klara sig utan sin ordinarie dubbelpartner då han är långtidsskadad.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons