Annons
X
Annons
X

Disney bekräftar: De är klara för nya Star Wars

Inspelningen av ”Star Wars: Episod VIII” är igång. Det bekräftade Disney i dag och lade i samband med detta ut ett kort klipp på sin officiella Youtube-kanal. Filmen visar Mark Hamill och Daisy Ridley i slutsekvensen av ”Star wars: The force awakens” och avslutas med en snabb glimt av filmteamet och regissören Rian Johnson.

(uppdaterad)
Daisy Ridley och John Boyega dyker upp även i nästa ”Star Wars”-film.

Daisy Ridley och John Boyega dyker upp även i nästa ”Star Wars”-film. Foto: TT

Disney har i dag även officiellt bekräftat att Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie och Andy Serkis alla repriserar sina roller. Tillkommer gör bland andra Laura Dern, Benicio Del Toro, som sägs spela skurk, och nykomlingen Kelly Marie Tran.

Brittiska tidningen Empire uppger att filmen kommer att spelas in i Pinewood Studios i London, samt på Skellig Michael utanför Irland och i Dubrovnik i Kroatien. ”Episod VIII” får premiär den 15 december 2017. Men redan i år blir det mer ”Star wars” på bioduken i och med då spinoff-filmen ”Star Wars: Rogue one” som har premiär den 16 december.

Annons
X
Annons
Annons
X

Daisy Ridley och John Boyega dyker upp även i nästa ”Star Wars”-film.

Foto: TT Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X