Hela denna artikel är en annons

Inhalation Sciences samlar andan inför tillväxtsatsning

Inhalation Sciences, utvecklare av inhalationsinstrument, står redo för en notering på Aktietorget. På en investerarpresentation presenterar vd Fredrik Sjövall bolaget och berättar om hur man ska accelerera tillväxten framöver.

Inhalation utvecklar och säljer laboratorieinstrument för forskning inom inhalation och för mätning av hur partiklar i inandningsluften påverkar vår hälsa.

Idag har koncernen två CE-märkta produkter, PreciseInhale® och LaminarPace™ som tagits fram i nära samarbete med branschledande företag och institut så som AstraZeneca och karolinska institutet. Huvudprodukten PreciseInhale® säljs till läkemedelsbolag för att skynda på utvecklingsprocessen av nya läkemedel inom områden som Astma och KOL.

Bolaget står nu inför en notering på Aktietorget och värderas till 26 miljoner kronor innan emissionen, vid fullteckning av erbjudandet tillförs bolaget 17 miljoner kronor. Kapitalanskaffningen ska användas för att accelerera försäljningstakten och för att utveckla fler funktioner för produkterna.

Fakta om artikeln:

Denna artikel är sponsrat innehåll framtaget av externa skribenter inom ramen för SvD Börsplus partnerskap med Aktietorget. Vid frågor om innehållet, kontakta:

media@finwire.se

Annons
Annons
Annons