Idoljuryn uppträder oschyst

SKITSNACK. Årets Idoljury består av proffs i musikbranschen men deras insats är långtifrån alltid proffsig. Förvirring präglar bedömningarna.

Publicerad
Annons

Det är bara fem tävlande kvar i kvällens Idol. Ett hyfsat gäng men den här omgången har inte motsvarat förväntningarna. De som är kvar är i alla fall svagt lysande stjärnor. Det kan man däremot inte säga om Idoljuryn bestående av Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson. Fortfarande betraktas de som snälla och rätt schysta till skillnad från förra juryn med Kishti Tomita, Daniel Breitholtz och Peter Swartling i spetsen. Men så är det inte.

I själva verket är den nuvarande juryn förvirrad, medvetet eller omedvetet. De kan ena sekunden utnämna deltagaren Reza Ningtyas Lindh till en världsstjärna och sedan mer eller mindre spola ner henne på toaletten med kommentarer om att hon inte behärskar det engelska språket. Visst, självklart är det ett underhållningsprogram och det ska spetsas till, dramatiseras och förvanskas. Men någon måtta får det ändå vara i bedömningarna.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons