Hyr hem Perrelli till festen

Charlotte Perrelli är ett fynd, näst billigast är Nordman, dyrast är Alexander Bard och hans band BWO. Ska du ordna fest i sommar kan en schlagerstjärna sätta guldkant.

Under strecket
Publicerad
Annons

Kvinnorna är betydligt billigare än männen, visar E24:s genomgång. Trots att efterfrågan är bra mycket större på de kvinnliga schlagerartisterna än de manliga kollegerna. Vinnaren Charlotte Perrelli är en av de som överraskar i sitt pris. Och hon är flexibel. Perrelli kan tänka sig singback, det vill säga sjunga utan band, vilket drar ner kostnaderna och krånglet för festfixaren betydligt. Perelli är lika upptagen som någon annan av artisterna, eller mer, men hon är en affärskvinna. Har du fest i närheten av ett framträdande hon ändå gör, kan hon tänka sig att hoppa in före eller efter.

Hon kan komma så sent som ett på natten och göra ett snabbt gig, till en ännu lägre summa än hennes vanliga pris – ”eftersom hon ändå är på gång”, som hennes skivbolag förklarade. Det är service. Ett framträdande med Charlotte Perrelli kan ganska säkert få igång dansen på en fest som börjar bli seg efter midnatt och det skulle kunna vara värt betydligt mer än hennes nuvarande pris.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons