Husen blåste ut i sumpmarken

Under strecket
Publicerad

Det har snart gått en månad sedan stormen Sandy lamslog östra USA. I Oakwood på Staten Island, New York, blåste hus ut i sumpmarken av de hårda vindarna.

Foto: ADREES LATIF/REUTERS

Vintern kom till Stockholm i veckan. Ett ovanligt tidigt snöfall efter två dagars regn orsakade en del störningar i trafiken.

Foto: TOMAS ONEBORG

Oroligheterna i Kongo fortsätter. Glorie Sebahunde, 5 år, blev skottskadad i magen under striderna mellan regeringssoldaterna och M23 rebellerna. Han grimaserar när han får behandling av en sjuksköterska på Heal Africa-sjukhuset i Goma.

Foto: JEROME DELAY/AP

Flera dagars kraftiga regn orsakade stor förödelse i Colon, Panama. Stora översvämmningar och jordskred försörde många hem.

Foto: ARNULFO FRANCO/AP

Catalina Garcia kramar om sin son Gilson i Guatemala city. Gilson har en cp-skada och hans mamma måste bära honom på ryggen eftersom han inte längre kan gå. För ett halvår sedan åkte dom till huvudstaden i jakt på ett bättre liv. Nu tigger dom på gatorna och har just blivit vräkta från huset de bodde i.

Foto: JORGE DAN LOPEZ/REUTERS

Asylsökande i Frankrike tittar ut på polisen utanför huset som dom ockuperat i Pace. Fransk polis vräkte 250 asylsökande från i huvudsak östra Europa och Afrika under veckan.

Foto: DAVID VINCENT/AP

Cassandra Castro kysser sin man, Philip Castro. Han har just kommit hem från Afghanistan där han tjänstgjort för USAs armé.

Foto: MARK REIS/AP

Vapenvilan mellan Hamas och Israel fortsätter. I Rafah på Gazaremsan arbetar männen med att reparera smuggeltunnlarna som skadades av israeliska flygbomber.

Foto: ADEL HANA/AP
Annons
Annons
Annons
Annons