Annons

Hur många evenemang du vill – för 290 kronor

Hösten är en perfekt årstid och ursäkt för att insupa livekultur. Konserter, konstutställningar, teater. Eller bara krypa ned i biofåtöljen.

Stockholms och Göteborgs utbud av evenemang är enormt – och med Abundo kan du ta del av hur många du vill.

Priset? Ungefär som två biobiljetter i månaden.

Att det är ett logiskt kliv för vår kulturkonsumtion kan nog de flesta hålla med om: i en tid när vi streamar det mesta vi tittar och lyssnar på, varför inte göra motsvarande även med den underhållning vi upplever live?

Abundos grundare insåg just detta. Insikten ledde till en prenumerationstjänst för kulturevenemang.

– Vi utmanar den skärmbaserade underhållningen med samma modell som streamingbolagen använt för att förändra konsumtionen av film, musik och tv, säger Jacob Hvid, grundare av Abundo.

Upplev bra livekultur – varje dag

290 kronor är månadskostnaden. Antalet evenemang: så många du vill.

Abundos utbud innehåller teater, konserter, opera, bio, shower, stand-up, konstutställningar och mycket mer, på över 100 scener i Stockholm och Göteborg.

– Vi arbetar med de flesta scener i Stockholm och Göteborg. Kulturproducenterna väljer själva vilka evenemang de släpper biljetter till. Vi kan därför inte garantera en viss föreställning på Abundo, men du kan gå på bra livekultur varje dag, säger Jacob Hvid.

Något för alla smaker

Med ett sådant brett smörgåsbord av evenemang lämnar Abundo sannolikt få användare sysslolösa. Oavsett om man trivs bäst på teatern eller bekänner sig som filmnörd.

Tjänsten underlättar även för den som är sugen på att vidga sina vyer och upptäcka kultur man kanske inte hade gått på eller betalat för annars.

– Abundo är ett nytt sätt att konsumera kultur, ett sätt som erbjuder dig att både gå på dina favoriter och att testa nya saker. Tjänsten gör det dessutom lättare för dig att få koll på hur utbudet av kulturevenemang ser ut. Här har du allt samlat på ett och samma ställe, och kan boka på ett klick.

Annons
Detta är en annons från Abundo, den är inte skriven av journalisterna på SvD:s redaktion.