Annons
X
Annons
X

”Hur flyger man till Cypern i december?”

Hej!

Kan jag få hjälp med hur man flyger till Cypern i december? Vi tänkte resa ungefär 25/12 från Stockholm och stanna en vecka.

Vänliga hälsningar, Suzanne

Foto: COLOURBOX

Eftersom det är lågsäsong på Cypern i december/januari är möjligheterna att snabbt flyga dit begränsade. Charterarrangörernas direktflyg upphör i oktober, och det gör även lågprisbolagen Norwegians och Ryanairs direktlinjer (Ryanair har något flyg i början av november).

Så det som gäller är flyg med mellanlandning och en flygtid på minst 7-8 timmar. Men tycker man att det är okej finns en del att välja på, i alla fall om ni flyger till Larnaca.

LÄS OCKSÅ:
”Här finns Europas renaste badvatten”

Annons
X

Jag hittade exempelvis ett flyg Arlanda-Larnaca med KLM som har avresa den 25 december och hemresa den 1 januari för cirka 3 000 kronor. Flygtid inklusive en mellanlandning ligger på drygt sju timmar.

Om ni håller till i eller nära Larnaca så ska ni inte missa 1990 Art Café, en bar och restaurang inhyst i en lägenhet på två våningar. Skön atmosfär och konst och popkulturella affischer på väggarna. Adress: Stasinou 6 i Larnaca.

http://www.artcafe1900.com.cy/

Stäng

SvD:s NYHETSBREV – dagens viktigaste nyheter direkt i mejlkorgen

  Anmäl dig här kundservice.svd.se
  Annons
  Annons
  X
  Foto: COLOURBOX Bild 1 av 1
  Annons
  X
  Annons
  X