Annons
X
Annons
X

”Hon var omtyckt av alla”

Svenska Christine Badre Schnabl och hennes 5-årige son var ombord på planet som i går försvann över Atlanten. Hemma i Sverige samlas nu familjen för att sörja.
– Det är förfärligt. Denna unga, vackra och omtyckta flicka och hennes femåriga solstråle är borta, säger mamma Annika Badre till SvD.

Foto: PRIVAT, REUTERS/SCANPIX

Läs mer:

34-åriga Christine, hennes brasilianska man och parets två barn var på väg från Rio de Janeiro, där de bor - till Paris. Där skulle de besöka en släktings bröllop. Sedan skulle de vidare till Christines släkts landställe i södra Sverige för semester.

Småbarnsfamiljen reste med olika plan, eftersom de hade poäng att ta ut på olika flygbolag. Maken flög med parets treåriga dotter.

När de landade på Charles de Gaulle fick de reda på den fruktansvärda nyheten. Planet som Christine och sonen flugit med - Air France 447 som skulle landa 11.10 - hade försvunnit över Atlanten.

Annons
X

– Han väntade där och tog sig senare till Köpenhamn där vi hämtade honom. Vi är glada att han och den lilla flickan är här med oss, säger Annika Badre.

I dag har familjen samlats för att sörja och i morgon flyger makens släkt hit från Brasilien.

Christine Badre Schnabl arbetade som civilingenjör vid Norska Handelskammaren i Rio de Janeiro.

– Hon var väldigt omtyckt av alla. Det har ringt vänner från hela världen och sagt fina saker, säger mamma Annika Badre.

Annons
Annons
X
Foto: PRIVAT, REUTERS/SCANPIX Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X